Termeni și condiții

DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC. Best Line Protetic SRL., prin intermediul magazinului virtual www.naturvit.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna: Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o comanda. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe web-shopul Naturvit.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.

CONFIDENTIABILITATE

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi publicate numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul scris in prealabil al Vanzatorului. Datele clientilor nu pot fi furnizate altor parti.

TERMENE SI PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

RISCURI SI RESPONSABILITATI

In ceea ce priveste livrarea vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile cu sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

GARANTII, RETURNARE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.naturvit.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". 

Daca nu sunteti multumit de produsul cumparat, il puteti returna produsul, iar noi ne angajam sa va restituim banii. Returnarea produsului se va face cu o companie de curierat rapid, taxele de expeditie fiind suportate de client. In cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris prin e-mail (office@naturvit.ro) a contractului, noi va restituim banii.

Garantia este valabila numai pentru produsele afisate în web-shopul nostru (www.naturvit.ro), care pot fi comandate online. Produsele returnate sunt acceptate doar in ambalajul lor original, si  nu trebuie sa prezinte nici o modificare fizica (eticheta deteriorata, zgarieturi, etc...).

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (prin livrare - acest lucru se inseamna semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

DIVERSE

Partile din contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

© 2013-2024 Naturvit.ro